De mi is az a ganoderma? És mit keres a kávénkban? A kávé világszerte a legnépszerűbb élvezeti cikk. A kávézás életreszóló szenvedély.A tudomány jeles képviselői folyamatosan vitatkoznak azon, hogy a fogyasztása egészséges-e vagy sem. Néhány dologban viszont egyetért mindenki: a kávé savasítja a szervezetet és a koffeinnek lehetnek nem kívánatos mellékhatásai is.
Sok ember számára különböző betegségek és érzékenységek miatt eleve tilos a fogyasztása. Most az ő számukra is van megoldás: egy lúgosító hatású gyógynövény, a ganoderma a kávéban.
A DXN GANODERMAKÁVÉ új fejezetet nyitott a kávézás történetében. Kiváló minőségű Brazil arabica és robusta kávé keveréke és bio termesztésű ganoderma kivonata teszi egyedülállóvá.
A ganoderma mint gyógynövény, évezredek óta a keleti kultúrák figyelmének középpontjában áll. A gyógynövények királyának is nevezik, a kinai orvoslás több száz gyógynövény között az első helyeken említi.
A Ganodermagomba a modern orvoslás előtt sem ismeretlen, Japánban 1977 óta használják a hatóanayagait a KRESTIN nevű gyógyszer egyik összetevőjeként amelyet a daganatos betegek kiegészítő kezelésében használnak. A malajziai DXN cég jóvoltából ez a fantasztikus gyógynövény egyedülálló módon kerül az asztalunkra, olyan formában, hogy biztos nem fogjuk elfelejteni fogyasztani.